Bli Loza Foundations företagsvän

Bli företagsvän

Med anledning av Coronakrisen vädjar vi till företag att hjälpa till om förutsättningar finns. Med inställda event och föreläsningar och samtidigt ett ökat behov utifrån behöver vi hjälp från fler så att vi kan hjälpa mer. Med 5000 kr eller mer blir du företagsvän och bidrar till vårt fortsatta arbete.

Som företagsvän bidrar ni till de Globala Målen för en Hållbar Social Utveckling.

Som företag kan ni genom Loza Foundation bidra till dem som behöver det mest.  Att bli företagsvän innebär att ert företag stödjer Loza Foundation ekonomiskt så att vi kan fortsätta arbeta för en långsiktig positiv utveckling.  Vi driver projekt på några av Europas mest utsatta platser som ger livsavgörande och långsiktiga resultat för de svagaste.

Vi har olika nivåer för att det ska passa alla företags förutsättningar.

Företagsgåva – 5000 kr

Med 5000 kr bidrar ni som företag till en barnfamilj som lever i extrem fattigdom i ett av Europas fattigaste länder. Er gåva skapar förbättrade levnadsförhållanden för en barnfamilj med upp till 10 barn som lever på ca 5 kr per person per dag. Genom ett stöd och mentorprogram hjälper ni familjen att registrera barnen i skolan och stödja föräldrarna att söka ett arbete för att ta sig ur den svåra situation som extrem fattigdom innebär.

Företagsgåva – 10 000 kr

Med 10 000 kr bidrar ni som företag till en barnfamilj som lever i extrem fattigdom i ett av Europas fattigaste länder. Er gåva ger förbättrade levnadsförhållanden för en barnfamilj med upp till 10 barn. Genom att färdigställa en toalett med vatten och avlopp ger ni hälsa och hygien till några av de mest utsatta och bidrar till inkludering genom självförtroende för barnen att gå i skolan och för föräldrarna att söka arbete.

Företagsgåva – 25 000 kr

Med 25 000 kr bidrar ni som företag till en barnfamilj som lever i extrem fattigdom i ett av Europas fattigaste länder. Er gåva bidrar till förbättrade levnadsförhållanden för en barnfamilj med upp till 10 barn. Genom att installera el, värme och varmvatten ger ni förutsättningar för familjen att laga mat, tvätta sig och värma upp ett rum där familjen kan sova varmt under vintern. Värme och hälsa skapa förutsättningar för barnen att gå i skolan och för föräldrarna att sköta ett arbete och försörja familjen.

Företagsgåva – 40 000 kr

Med 40 000 kr bidrar ni som företag till en barnfamilj som lever i extrem fattigdom i ett av Europas fattigaste länder. Med 40 000 kr bidrar ni till ett humanitärt hus med trygghet och värme där familjen får en chans att ta sig ur den besvärliga situation som extrem fattigdom innebär. Så att barnen kan gå i skolan och föräldrarna kan söka ett arbete.

 

Vill ni bli företagsvän, maila oss på:  info@lozafoundation.org

 

Stort tack till våra företagsvänner!

Vi vill rikta ett stort tack till alla de företag som stödjer oss i vårt arbete. Ni är en viktig del i arbetet och ert bidrag gör det möjligt för oss att utföra våra hjälpprojekt och fortsätta arbeta för att de svagaste och mest utsatta ska ges hälsa och trygghet och möjlighet att leva under värdiga förhållanden. Tillsammans verkar vi för mänskliga rättigheter, en hållbar social utveckling och arbetar mot de Globala målen.

 

BEWiSynbra
“Alla kan göra någonting och BEWiSynbra vill ta ansvar både för människor och miljö och bidra till en hållbar utveckling och en bättre värld ” BEWi Synbra är företagsvän och partner till Loza Foundation och stod som huvudsponsor för Cycle4Europe 2019. Som huvudsponsor finansierade BEWiSynbra insamlingsevenemanget vilket betyder att all sponsring från övriga företag och privatpersoner gick oavkortat till Loza Foundations projekt. Cycle4Europe 2019 samlade in över 600 000 sek. 

 

 

 

 

 

Brainforest
Brainforest vill bidra till en bättre värld både i stort och smått. Med Loza Foundation har vi fått möjlighet att besöka några av de platser där dom är verksamma och se fattiga och utsatta människor med egna ögon. Vi har sett att Loza Foundations arbete verkligen gör skillnad. Som företagsvän och partner till Loza Foundation engagerar vi våra medarbetare och donerar arbetstimmar. Brainforest var med och genomförde Cycle4Europe 2019 och fortsätter hjälpa till  för att särskilt utsatta människor ska få det bättre.”

 

Swedese
“I ett större perspektiv vill vi på Swedese medverka för de mänskliga rättigheterna och bidra till att människor ska få det bättre. Det gör Loza Foundation och vi är stolta över att vara en del av det.”

 

 

 

 

 

 

Shepherd of Sweden Tillsammans är vi starka. Att hjälpas åt och gemensamt bidra till att människor får det bättre är en självklarhet för Shepherd of Sweden.  Loza Foundation gör en fantastisk insats i Europa och stödjer de mest utsatta, bland annat i Nordmakedonien som vårt hjärta brinner lite extra för.  Att kunna vara med och påverka människors liv till det bättre i det land där vi har vår produktion känns väldigt viktigt.  Shepherd of Sweden vill genom att stötta Loza vara med att bidra till att FN:s globala mål om att mänskliga rättigheter efterlevs.

 

Renta
“Renta stöttar Loza Foundation för ett aktivt arbete för mänskliga rättigheter, goda utvecklingsförhållanden, god hälsa/säkerhet, en god uppväxtmiljö och social rättvisa.”

Vertiseit
“Vertiseit stödjer Loza Foundations arbete för en social hållbar utveckling och mänskliga rättigheter”

 

 

Davids
“Vi har följt Loza Foundations arbete sedan start och ser att ni gör en fantastisk insats för människor som lever under miserabla förhållanden här  i Europa. Det borde inte få vara så. När vi såg den fotoutställning som Loza Foundation hade fick vi en större insikt om de orättvisor som finns och vi  förstod att Loza Foundation verkligen gör skillnad. Vi beundrar ert engagemang!”

 

Haki
“Hakis värderingar är själen i vår organisation, där trygghet och hälsa inte bara är en del av vårt dagliga arbete utan också en grundläggande mänsklig rättighet som saknas på många platser. Genom att stötta Loza Foundations arbete bidrar vi till just det som är viktigt för oss, att fler människor får det bättre, ett liv med trygghet och hälsa.”

 

Systeminstallation
“Det griper hårt i en att höra dessa berättelser om hur utsatta människor har det, här i Europa. Efter att vi tagit del av det arbete Loza Foundation gör har vi blivit mer aktiva med vårt välgörenhetsprogram. Tack för att ni inspirerar och gör skillnad! ”

 

Advokatfirman Petrov
“Advokatfirman Petrov stödjer Loza Foundations arbete för en social hållbar utveckling och mänskliga rättigheter”

 

Handelsbanken
“För oss i Handelsbanken är respekt för mänskliga rättigheter en grundläggande förutsättning för hållbar utveckling. Vi stödjer skydd för de mänskliga rättigheterna och FN:s vägledande principer för företag att medverka för hållbar utveckling och de Globala målen. Loza Foundation arbetar för mänskliga rättigheter och hållbar utveckling i de fattigaste delarna av Europa och genom att stödja det arbetet lyckas vi med vårt åtagande om att ta ansvar för de fattigaste och bidra där hållbar utveckling behövs som mest.”

 

Kinds Elteknik
“När vi fick se hur utsatta människor har det och vad Loza Foundation gör för dem, så var det självklart att ställa upp och hjälpa till. Man inser hur extremt bra vi har det här uppe i Norden. Vi vill vara med och göra skillnad.”

Wiklund trading
“I en värld med stora orättvisor är vi glada att kunna bidratill Loza Foundation som arbetar för att hjälpa de mest utsatta i Europa. Att bekämpa fattigdom, orättvisor och se till att mänskliga rättigheter efterlevs är ett viktigt arbete som vi på Wiklund Trading tycker är viktigt att stötta. Tack för er insats, tack för att ni inspirerar andra att göra skillnad och tack för att vi får vara med och hjälpa till.”

 

Vagabond
“Att kunna bidra till en lokal verksamhet som Loza Foundation, som samtidigt har en global inverkan, känns otroligt bra. Det är väldigt relevant och passar väl in i vårt tänk att stötta Loza Foundation, som vänder sig till de fattigaste och mest utsatta i Europa.”

 

Varbergs Stadshotell & Asia spa
“Loza Foundation belyser och arbetar för människor som samhället gömmer undan, och där de behandlas under sin värdighet. För oss är det naturligt att få bidra till att Loza Foundation ska ge dessa människor en bättre vardag, en röst och en tro om en bättre morgondag”

 

TikiUna Arkitektkontor
“För mig är det viktigt att få bidra till utvecklingen här i Europa och i Bosnien där jag har mina rötter. När jag fick ta del av det arbete som Loza Foundation gör kände jag att jag verkligen ville hjälpa till, att jag behövde det.  Tack för allt det goda som ni gör!”

 

Greatness Strategi och Kommunikation
“Vi på Greatness är stolta över att arbeta tillsammans med Loza Foundation som gör ett så viktigt arbete för utsatta människor.”

 

Great Little Britain
“I en allt mer segregerad, elitistisk värld finns det ett enormt behov av medkänsla och stöttning speciellt för personer i utsatta situationer. Loza Foundation visar att det är möjligt att göra skillnad, att göra tillvaron lite mer human för människor som verkligen behöver hjälp och därmed göra världen till ett lite bättre ställe. Det vill jag vara med och stötta.”

 

 

Just Nu Tryckeri Varberg
“Vi har haft förmånen att få samarbeta med Loza Foundation från start. Drivkraften, passionen och syftet med Loza Foundation känns viktig och behjärtansvärd i en tid då ingen kan göra allt, men alla kan göra något.”

Följ oss på Twitter

Last Tweets